There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

PUTOPISNO PREDAVANJE TOMISLAVA PERKA U MJESECU HRVATSKE KNJIGE

U utorak 20. listopada u 19 sati održat će se multimedijalno predavanje Tomislava Perka. Nakon pet godina putovanja svijetom i stopiranja po Iraku, meditiranja u budističkom samostanu na Tajlandu, plovidbe preko Indijskog oceana u 13-metarskoj jedrilici, života s Maasai ratnicima u Keniji, Tomislav se odlučio skrasiti na Novom Zelandu.

Cilj mu je bio započeti novu priču, pronaći posao i vidjeti kako izgleda život u jednoj od najuređenijih zemalja na svijetu. Sedam mjeseci poslije, Tomislav se vratio u Hrvatsku po kojoj trenutno putuje i održava predavanje “Novi Zeland - Život na Jugu”, na kojem će ispričati svoju novozelandsku priču, odati kako se može jeftino živjeti i putovati u toj skupoj državi te dati nekoliko savjeta svima onima koji razmišljaju o putovanju na drugi kraj planete.  

Predavanje će se održati na 1. katu odjela za djecu (Trg Marafor 4).

Ulaz je slobodan! Dobro nam došli!