There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Putopisno predavanje Gorana Blaževića "Istarski planinarski put"

Predavač, Umažanin Goran Blažević, započeo je svoj Istarski planinarski put u Umagu, dug 180 km, u trajanju od devet dana, u cilju promoviranja hodanja i putovanja kao stila života.
U razgovoru s ljudima predavač je upoznao povijesnu i sadašnju, kao i ekonomsku, političku i gospodarsku situaciju mjesta kroz koja je prolazio. O susretima s ljudima s Puta koji čitav svoj život žive u Istri, kao i onima koji su u mladosti morali napustiti rodnu zemlju, o pričama pastira koji pola godine žive visoko u planinama, a pola godine u blizini mora, saznajte na putopisnom predavanju „Istarski planinarski put“ koje će se održati u srijedu, 19. prosinca 2012. godine u 18.00 sati u dječjem odjelu (Trg Marafor 4) u sklopu projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“.  

Dobrodošli!