There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

POZIV ZA SPONZORSTVO/DONACIJU

Poštovani prijatelji knjige,

izuzetno nam je zadovoljstvo najaviti Vam 11. međunarodni festival pročitanih knjiga – BOOktigu, osmišljen da na inovativan način popularizira knjige i čitanje uz gostovanje poznatih književnika te prodaju i darivanje rabljenih knjiga sugrađana te antikvarnih knjiga naših i inozemnih antikvarijata. BOOKtiga će i ove godine, pored edukativne note, prikupljati sredstva za uređenje Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč.

Utjecaj BOOKtige na kulturu i edukaciju građana od velike je važnosti. BOOKtiga svake godine polučuje izvrsne rezultate u odnosima s medijima.

 

Manifestacija je prepoznata od strane struke i dobitnica je pohvale „Najprojekt“ od strane Društva bibliotekara Istre u 2012. godini, a održava se pod pokroviteljstvom Grada Poreča i Istarske županije. Vizualni identitet festivala potpisuje studio Sonda, čiji je dizajn plakata „BOOKtiga festival rabljenih knjiga – bit(i) margina“, dobitnik više prestižnih nagrada za dizajn Red Dot Best of Bests.

 

Festival će se održati od 20. do 23. travnja 2018. godine.

 

Ukoliko ste voljni sudjelovati u našem programu kao sponzor/donator, bilo kakav Vaš angažman je dobrodošao: bez obzira radi li se o donaciji određene količine hrane/pića ili promotivnih proizvoda. Kao sponzor/donator ovog programa Vaš će se logo istaknuti na svim promotivnim materijalima našeg Festivala te na FB stranici Knjižnice.

 

Na na sva Vaša pitanja o detaljima programa i suradnje rado ćemo odgovoriti. Prijedloge za suradnju možete nam dostaviti mailom ili telefonski.

 

Nadamo se da ćete prepoznati značaj ove manifestacije i prilike koje ona donosi te da ćete u okviru svoje djelatnosti i mogućnosti postati dijelom ovogodišnje BOOKtige.