There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Predstavljanje knjige "ISTINE I LAŽI O HRANI" autorice Anite Šupe

Nutricionistkinja Anita Šupe održat će predavanje i predstaviti knjigu "Istine i laži o hrani" u Gradskoj knjižnici Poreč (Dječji odjel, Trg Marafor 4) u ponedjeljak 4. veljače 2013. godine u 18.00 sati, u sklopu projekta Zelena knjižnica.

Saznajte kako je piramida zdrave prehrane okrenuta naglavce, baš kao i naše zdravlje, koji se interesi kriju iza službenih prehrambenih preporuka, koji su mehanizmi debljanja, kako mršavjeti bez gladi i k tome popraviti zdravlje, zašto su zasićene masnoće zdrave a žitarice nezdrave, kako industrija sustavno uništava našu hranu i kako izbjeći zamke modernog načina prehrane.

"Istine i laži o hrani" knjiga je koja preokreće naopako sve što smo do sada znali, ili vjerovali da znamo, o utjecaju prehrane na zdravlje. Ovo je prva knjiga na hrvatskom jeziku koja na cjelovit i jasan način opisuje probleme moderne prehrane te nudi jednostavna rješenja za bolje zdravlje i regulaciju tjelesne težine.

Ulaz slobodan!

Dobrodošli!