There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Knjižnični stacionar Nova Vas

Povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, 11. 11. 2014. godine u porečkoj Novoj Vasi otvoren je drugi po redu knjižnični stacionar. Nakon pozitivnih odjeka među sugrađanima, Gradska knjižnica Poreč sa zadovoljstvom nastavlja s projektom “Knjiga pri ruci” u suradnji s mjesnim odborima Grada Poreča. Tako  nastavila svoju misiju širenja knjižnične mreže u Poreču.  

Za razvoj knjižnične mreže odabran je model knjižničnog stacionara kako bi se osigurale osnovne knjižnične usluge i na manje dostupnim i udaljenijim mjestima gradskog središta. Na taj će se način, na širem području grada Poreča, olakšati dostup knjiga svim članovima lokalne zajednice, a posebice djeci te starijim i slabije pokretnim sugrađanima.

Mjesni odbor Nova Vas prigrlio je ideju o osnivanju knjižničnog stacionara u kojem je smješteno više od 530 knjiga od kojih je oko 100 za djecu.Veći broj slobodnih knjiga je iz projekta razmjene knjiga BookCrossing.

RADNO VRIJEME STACIONARA: ponedjeljkom od 9:00 do 11:00 sati.

ČLANSTVO U KNJIŽNIČNOM STACIONARU JE BESPLATNO