There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Knjižnični stacionar Varvari

Nakon otvaranja knjižničnih stacionara u Červar Portu i Novoj Vasi i nakon pozitivnih odjeka među sugrađanima, Gradska knjižnica Poreč sa zadovoljstvom nastavlja s projektom “Knjiga pri ruci” u suradnji s mjesnim odborima Grada Poreča, te tako nastavila svoju misiju širenja knjižnične mreže u Poreču. Treći po redu knjižnični stacionar u mjesnom odboru Varvari otvoren je 28. siječnja 2015. 

Za razvoj knjižnične mreže odabran je model knjižničnog stacionara kako bi se osigurale osnovne knjižnične usluge i na manje dostupnim i udaljenijim mjestima gradskog središta. Na taj će se način, na širem području grada Poreča, olakšati dostup knjiga svim članovima lokalne zajednice, a posebice djeci te starijim i slabije pokretnim sugrađanima.

Mjesni odbor Varvari prigrlio je ideju o osnivanju knjižničnog stacionara u kojem je smješteno više od pet stotina knjiga te veći broj slobodnih knjiga u BookCrossingu, projektu za razmjenu knjiga. Pozivamo vas da nam se pridružite kako bismo zajedničkim druženjem okrenuli prvu stranicu knjižnične djelatnosti u Varvarima!

RADNO VRIJEME STACIONARA: srijedom do 17.00 do 19.00 sati

ČLANSTVO U KNJIŽNIČNOM STACIONARU JE BESPLATNO