There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Knjižnični stacionari

U 2013. godini Gradska knjižnica Poreč započela je s velikim projektom „Knjiga pri ruci“ čiji je cilj bio širenje osnovne knjižnične usluge i na manje dostupnim i udaljenijim mjestima kako bi se obuhvatila šira zajednica te svima bila omogućena razmjena znanja i dostupnost informacija.

Važnost ovoga projekta je nemjerljiva, kako za za pojedine lokalne zajednice, tako i za sam Grad Poreč i cijelu Poreštinu jer predstavlja važan iskorak za knjižničnu djelatnost na njezinom području.

Za razvoj knjižnične mreže odabran je model knjižničnog stacionara za koji je Gradska knjižnica Poreč odvojila knjižničnu građu iz svoga fonda, osigurala tehničku opremu i cjelokupnu stručnu podršku, dok  su lokalne zajednice - Mjesni odbori i Grad Poreč osigurali prostore. 

Sama zamisao krenula je još 2010. godine od zamišljenog međunarodnog projekta „Istarske knjižnice bez granica“ u projektnom partnerstvu četiriju knjižnica koji je obuhvaćao  djelatnost putujuće knjižnice na ukupno 33 stajališta, a depozitarna knjižnica za hrvatske knjižnice trebala je biti usustavljena upravo u Červar Portu, prvom budućem knjižničnom stacionaru, gdje je trebala biti pohranjena knjižnična građa iz bibliobusa za vrijeme njegovog kruženja, a istovremeno služiti za potrebe domaćeg stanovništva i inozemnih posjetitelja tog područja. U ovom nastojanju sazrela je potreba o knjižničnoj službi u Červaru.

Svi knjižnični stacionari Gradske knjižnice Poreč svojim postojanjem postaju središte dobrih kulturnih događanja, kreativnih i edukativnih radionica, mjesto dobre suradnje i razmjene znanja.

 POPIS STACIONARA GRADSKE KNJIŽNICE POREČ:

Dodatni materijali