Poziv za dostavu ponude: usluga izrade energetskog certifikata

Naručitelj Gradska knjižnica Poreč pokrenuo je postupak nabave usluga provođenja detaljnog energetskog pregleda, izrade završnog izvještaja o provedenom energetskom pregledu, izdavanja energetskog certifikata, izrade prijedloga mjera za poboljšanje energetskih svojstava, te javnog izlaganja energetskog certifikata na objektima Gradske knjižnice Poreč i to: Gradska knjižnica Poreč – odjel za odrasle i Gradska knjižnica Poreč – odjel za djecu, evidencijski broj nabave: 2/2016, a za koju sukladno članku 18. stavak 3. Zakona o javnoj nabavi (NN br. 90/11, 83/13, 143/13 i 13/14) nije obvezan provesti jedan od postupaka propisan Zakonom o javnoj nabavi, s obzirom na to da je procijenjenu vrijednost predmeta nabave manja od 200.000 kn bez PDV-a.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte na dostavu ponude sukladno slijedećim uvjetima i zahtjevima koji predstavljaju osnovne elemente za izradu ponude:

Odluka o pokretanju postupka nabave
Poziv za dostavu ponuda

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content