Prodajni sajam BOOKtižin

BOOKtiga – međunarodni festival pročitanih knjiga, u organizaciji Gradske knjižnice Poreč, održat će se, po deveti put, od 20. do 23. travnja 2016. godine na porečkom antičkom trgu Marafor.

Festival započinje u srijedu 20. travnja u 10.00 sati otvaranjem BOOKtižina, sajma pročitanih knjiga, kada će svi ljubitelji pisane riječi moći kupiti knjige po simboličnoj cijeni od deset kuna. Sav prihod od prodaje knjiga bit će usmjeren u projekt “Knjiga pri ruci” kojim Gradska knjižnica Poreč nastoji osigurati knjižničnu uslugu i u manje dostupnim mjestima.

Sajam će biti otvoren svakodnevno od 10.00 do 19.00 sati sve do subote 23. travnja. Bogatu ponudu rabljenih knjiga upotpunit će i zanimljiva ponuda hrvatskih i stranih antikvarijata te programski dio Festivala koji uključuje književne susrete, radionice i predavanja.

Dobar je to razlog da se uputite do Marafora, razgledate ponudu i odaberete naslove iz književnosti, romane na stranim jezicima, literaturu za djecu, stručnu građu, stripove, enciklopedije i rječnike te se informirate o svim događanjima koja slijede u tjednu dobrih knjiga. Uz svaku kupljenu knjigu posjetitelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri Gradske knjižnice Poreč.

BOOKtiga s knjigom pod ruku i s knjigom pri ruci i ove će godine zasigurno privući u starogradsku jezgru grada Poreča brojne stanovnike našega poluotoka, kao i strane i inozemne turiste.

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content