Dječji tjedan u našoj knjižnici

Dječji tjedan je pred nama, a ove godine posvetit ćemo ga našim najmlađim korisnicima. Povodom ove međunarodne manifestacije, čiji je ovogodišnji moto „Ljubav djeci prije svega“, na ovotjednoj radionici „Petkom u pet“ predstavit ćemo novi didaktički kutak namijenjen djeci od 1 do 3 godine starosti. Među novim igračkama mališani će zasigurno pronaći nešto za sebe, a društvo će nam praviti i Pino, dječak koji rado pomaže djeci učiti prve riječi i rečenice. Pozivamo mališane do 3 godine i njihove roditelje da nam se pridruže u petak, 5. listopada 2018. godine u 17 sati, da zajedno napravimo prve korake u maštoviti svijet priča i igara.

Mislili smo i na one koji brinu o djeci; povodom Dječjeg tjedna, u matičnom odjelu, iz fonda knjižnice za vas smo izdvojili bogat izbor literature iz svijeta dječje psihologije, kreativnosti, odgoja i obrazovanja te zabavnih knjiga o djeci i za djecu!

Navratite do knjižnice!

Veselimo vam se!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content