Anamarija Cicarelli: od iznajmljivačice do poduzetnice

U sklopu porečkog Mjeseca poduzetništva u našem se gradu tijekom mjeseca listopada održavaju razna predavanja, edukacije i seminari, s ciljem promicanja i poticanja razvoja poduzetništva.

U 2017. godini, kao poduzetnica koja najuspješnije vodi svoj mali tim, pokazala se Anamarija Cicarelli, osnivačica tvrtke Interligo, koja se u četiri godine etabilirala kao vodeća tvrtka za razvoj i savjetovanje malih poduzetnika u turizmu. Proglašena je najboljom hrvatskom mikropoduzetnicom u 2018.  godini od strane  Mreže poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria te Instituta za razvoj ženskog poduzetništva.

Cicarelli se, kao diplomirana ekonomistica nautičkog turizma, dugi niz godina bavila marketinškim poslovima u svim granama turizma. Autorica je pet knjiga namijenjenih malim iznajmljivačima i vlasnicima obiteljskog smještaja, apartmana i kuća za odmor. Prije godinu dana pokrenula je časopis „Apartman Plus“ namijenjen upravo njima.

Anamarija Cicarelli, bit će gošća naše knjižnice u četvrtak, 18. listopada u 19 sati, a teme njezinog predavanja su: BUDUĆNOST OBITELJSKOG SMJEŠTAJA i VAŽNOST OBITELJI U PODUZETNIŠTVU.

Imate apartmane ili kuće za odmor? Želite privući još veći broj gostiju? Pitate se kako obitelj uključiti u razvoj svoga poslovanja? Trebate savjete i pomoć oko uređivanja i oglašavanja svojih smještajnih objekata?

Pridružite nam se, Anamarija Cicarelli rado će vam ispričati svoju uspješnu hrvatsku priču „Od iznajmljivačice do poduzetnice“!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content