Predstavljanje zbirke PoZiCa 2018.

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje XXII. PoZiCe – zbirke literarnih i likovnih radova učenika prijateljskih gradova Poreča, Zaboka i Crikvenice koje će se održati u srijedu,  14. studenoga u 13 sati u Gradskoj knjižnici Poreč, na prvom katu Odjela za djecu i mlade.

PoZiCa, stvarana i održavana već 22 godine, upravo radom i doprinosom gorljivih profesora i darovitih učenika, svake godine iznjedri najbolje učeničke radove. U ovo suvremeno doba treba istaknuti njihovu važnu ulogu u njegovanju standardnog hrvatskog jezika, ali i njegovih zavičajnih idioma, koji ga čine bogatijim i posebnim, kako bi se jezik sačuvao u svojoj punini.

Naš program obogatit će pohvaljeni učenici na natječaju „Nagrada Laurus nobilis“ čiji su radovi, uz one nagrađene, Nine Slišković, Davida Fiškuša, Anamarije Sokač i Eve Fiškuš, uvršteni u ovogodišnju zbirku, a to su: Rebeka Demarki Milanović, Sara Šergo, Lucia Sorčić, Dora Hrelja, Adrian Zbašnik, Ana Ritoša i Chiara Sirotić.

Nakladnik ovogodišnje zbirke je Grad Poreč.

Dođite i podržite ih!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content