Adventska događanja u knjižnici

Polako se grad ispunjava blagdanskom čarolijom…
I u našoj knjižnici pripremili smo brojna događanja za sve uzraste!

U četvrtak, 6. prosinca na 1. katu Odjela za djecu i mlade, otvara se ured Djeda Mraza, a naš grad ispunit će se veseljem. U njemu ćemo se družiti i zabavljati, a sve do 28. prosinca u Djedov poštanski sandučić moći ćemo ubaciti svoja pisma sa željama. Djedovi pomoćnici i Slovko Maraforko iz Gradske knjižnice Poreč učinit će sve da svako dijete dobije njegov odgovor. Tijekom trajanja Adventa, Slovko Maraforko uveseljavat će posjetitelje Knjižnice, parka Matije Gupca, a odlazit će i do trga, gradske tržnice, rive, dječjih vrtića i škola u pratnji vilenjaka.

Uz mnoštvo radionica, predavanja i kino projekcija, Gradska knjižnica Poreč i Društvo naša djeca Poreč nude bogat program za djecu tijekom cijelog Adventa.
Uz to, pripremili smo i predavanja i radionice za srednjoškolce, kreativni kutak za odrasle, a pričat će se Sretne priče i starima i nemoćnima.
Za svakoga ponešto…

Neka nas blagdanska čarolija prati i u knjižnici…

Više o programu i sam raspored događanja možete vidjeti na linku:
https://www.adventporec.com/program-gradske-knjiznice

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content