Interaktivna radionica za mlade: Igračke, od kućne radinosti do potrošačkog ludila

Živimo u kulturi stalne potrošnje, kupujemo i bacamo stvari, polako postajući ovisni o konzumerizmu. Sagledavajući igračke iz kućne radinosti, kojima su se nekada veselila djeca te blagdansko darivanje najmlađih članova obitelji, kroz interaktivni razgovor, srednjoškolci će se, uz vodstvo stručnih gostiju, Mirjane Margetić, kustosice Etnografskog muzeja Istre iz Pazina i Deana Krizmanića, voditelja marketinga pulskog trgovačkog centra „Max City“, prošetati kroz minula desetljeća sve do današnjih dana, kada će nam i ekonomske statistike ukazati na blagdansku potrošačku groznicu koja svake godine trese mnogobrojne obitelji.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na radionici za mlade u sklopu programa Prije kave u 2, koja će se održati u srijedu, 12. prosinca u 12.00 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content