Bontončić za patuljke

Draga djeco,
na dvorcu se priprema veliko slavlje. Snjeguljica se udaje za kraljevića. Patuljci silno žele na zabavu, no lijepo ponašanje im nije jača strana i zbog toga im je kraljica zabranila dolazak. Snjeguljica je pretužna. No, kraljević se dosjeti da ih Tonko Bontonko može podučiti bontonu i nagovoriti Gospodina Finka da ih povede u dvorac!
Jesu li patuljci naučili da se ne smije galamiti, da treba lijepo pozdraviti, da se ne smije vilicama bockati, pljuckati i podrigivati, da se odjeću treba slagati i stvari pospremati, da zube treba prati i da se ne smije prskati?
Dođite na novu radionicu iz ciklusa „Petkom u pet“, koja će se održati 11. siječnja 2019. godine u 17 sati, i saznajte zajedno s nama!

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do petka u 10 sati na broj telefona 434-196.
Radionica je namijenjena djeci od 3 do 7 godina.

Veselimo vam se!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content