“Petkom u pet” i u knjižničnom stacionaru u Baderni

Draga djeco,
što je sreća? Donose li nam novac i slava sreću? Kako se sreća širi?
Čitanje priča stvara na tisuće komadića sreće, a druženje uz knjigu, boje i kistove razbija sve zidove i otvara sve granice! Baš zato ovoga tjedna širimo sreću naših edukativno-kreativnih druženja sve do našeg knjižničnog stacionara u Baderni. Dok se u knjižnici na Maraforu djeca budu zabavljala uz društvene igre, u Badernu će vam u goste doći jedna ovca koja je željela puno novca.
A ni ona sama ne zna koliko sreće donose naše radionice! A ovoga petka čak i dvije!
Pozivamo svu djecu da nam se pridruže 22. veljače u 17 sati, na adresi Baderna 8 (zgrada vrtića), a svoj je dolazak potrebno najaviti najkasnije do petka u 10 sati na broj telefona 434-196.
Radionica je namijenjena djeci od 4 do 10 godina.

*Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na službenoj internetskoj i Facebook stranici Gradske knjižnice Poreč kao organizatora, i/ili trećih strana kao organizatora. Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani, molimo vas da nas obavijestite.

 

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content