Bebe vole papati!

Dragi roditelji, drage bebe,
s veseljem vas pozivamo na radionicu i kušaonicu uvođenja čvrste hrane bebama koja će se održati u petak, 5. travnja 2019. godine u 17 sati, na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč.

Cvjetača, brokula, jogurt, jabuka, mrkva, luk, ječam, …, otkuda krenuti? Naša gošća, promotorica nakladničke kuće ACTUS HOMINIS, Krisitina Glas, predstavit će nam priručnik „Bebe vole papati“, autora Iztoka Jančara i Rebeke Mahorič, koji sadrži preko 600 recepata za svaki dan i svaki obrok, od početka uvođenja dohrane pa do navršene prve godine života.

Radionica je namijenjena roditeljima s djecom, a osmišljena je tako da se kuhaju tri obroka: ručak, mliječno-žitna kašica i voćno-žitna užina, koje onda bebe s roditeljima mogu i degustirati. Roditelji će saznati sve što je potrebno za početak dohrane; koje su najnovije preporuke pedijatara, kada započeti s dohranom, koje namirnice i kojim redoslijedom uvoditi, kada uvoditi alergene namirnice i mlijeka životinjskog podrijetla i sl.

Radionica je besplatna, a traje 45 min.
Potrebno je svoj dolazak najaviti do petka, 5. travnja u 10 sati na broj telefona 434-196.
Svi ste dobrodošli!

 

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na službenoj internetskoj i Facebook stranici Gradske knjižnice Poreč kao organizatora, i/ili trećih strana kao organizatora. Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani, molimo vas da nas obavijestite.
Gradska knjižnica Poreč

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content