Aukcija knjiga “Udomi knjigu”

Nakon prošlogodišnjih, iznimno dobro prihvaćenih aukcija starih knjiga i tiskovina, Gradska knjižnica Poreč u suradnji s Antikvarijatom Glavan iz Ljubljane te antikvarijatom Mali neboder iz Rijeke, pripremila je i na ovogodišnjoj BOOKtigi još jedno „udomljavanje knjiga“, na kojemu će se predstaviti vrijedne i zanimljive antikvarne knjige.

U prošlosti je tradicionalna aukcija knjiga bila najdinamičniji oblik prodaje, a kako je danas knjiga pristuna u različitim formatima te lako dobavljiva, bit će se iznimno zanimljivo prisjetiti se javnih nadmetanja na kojima kupac knjige postaje onaj koji ponudi najveći iznos.

4. javna aukcija starih knjiga i tiskovina „Udomi knjigu održat će se u četvrtak, 25. travnja u 18 sati u Gradskoj knjižnici Poreč (Trg Marafor 3), a vodit će je prijatelji BOOKtige: Rok Glavan, slovenski antikvar, voditelj Antikvarijata Glavan u Ljubljani i Tomo Vučinić, riječki antikvar, voditelj antikvarijata Mali neboder u Rijeci.

Katalog dostupan na: “Udomi knjigu

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content