Čitamo u paviljonu: Gricko-čudovište koje gricka knjige

Jeste li čuli za Gricka, maleno čudovište koje obožava grickati rječnike, atlase i bajke. Često pregrize važan dio teksta kojeg samo maštom možemo popuniti, pomiješa priče, pobrka likove…
Na ovogodišnjoj BOOKtigi, u paviljonu u parku Matije Gupca, pročitat ćemo priču kroz koju je projurio Gricko, žuto, nestašno, ali drago i vedro čudovište, kojemu su najdraže priče o Zlatokosi, Crvenkapici i Janku i čarobnom grahu.

Radionica će se održati u četvrtak 25. travnja u 17 sati i potrebno je svoj dolazak najaviti najkasnije do četvrtka u 10 sati na broj telefona 434-196.

Zagrizite uz Gricka u naš novi svijet priča, a kreativnim druženjem začinite jedan proljetni dan na našem knjižnom sajmu BOOKtižinu.

Veselimo se vašem dolasku!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content