Ljutko u gostima

Draga djeco!

Dogodi li vam se često trenutak ljutnje? Kako se tada osjećate? Kako izražavate svoje nezadovoljstvo kada bismo se najradije sukobili sa svima? Jako je važno da ljutnju ne potiskujemo, već da pronađemo način na koji ćemo svima objasniti taj svoj osjećaj .

Pozivamo vas da nam se pridružite u petak, 12. travnja 2019. godine u 17 sati na novoj radionici „Petkom u pet“ na kojoj ćemo se prisjetiti priče o Snjeguljici i njezinih sedam malih prijatelja. Jedan od njih nije simpatičan kao ostali. Njegovo je ime Ljutko.

Snjeguljica je Ljutka naučila kako se ponašati u najtežim trenucima ljutnje. Možda pomogne i nama.

Dođite, a svoj dolazak najavite najkasnije do petka u 10 sati na broj telefona 434-196.
Veselimo vam se!

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na službenoj internetskoj i Facebook stranici Gradske knjižnice Poreč kao organizatora, i/ili trećih strana kao organizatora. Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani, molimo vas da nas obavijestite.
Gradska knjižnica Poreč

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content