Predstavljanje knjige Borivoja Radakovića “Hoćemo li sutra u kino?”

Gost ovogodišnje BOOKtige je Borivoj Radaković, hrvatski književnik i prevoditelj, pisac koji uspješno pomiče i tematske i jezične granice unutar hrvatske književnosti. U srijedu, 24. travnja u 19 sati predstavit će nam svoj najnoviji roman „Hoćemo li sutra u kino?“, suvereno štivo, kratko i jednostavno, u kojemu progovara o problematici ljubavnog odnosa, o seksualnosti bez tabua, o ljubomori u intimnim svjetovima svojih junaka.

Radaković je jedan od osnivača Festivala alternativne književnosti (FAK) koji je početkom 2000-ih na ovdašnjoj sceni mijenjao odnos prema knjizi i pisanju, uvodeći ponovno javna čitanja proze kroz izravnu komunikaciju autora i čitatelja. Izvođeni dramski pisac, autor je romana „Sjaj epohe“, „Virusi“ i „Što će biti s nama“. Dovoljno je to razloga da nam se pridružite te da zajedno zakoračimo u živote junaka kojima autor omogućava da budu svoji, bez obzira na očekivanja, baš poput njega, koji kad piše, ne razmišlja o očekivanjima drugih.

Moderator susreta je Zoran Simić iz VBZ-a, nakladničke kuće koja je objavila Radakovićev roman.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content