Predstavljanje knjige „Cvjećarnica u Kući cveća: kako smo usvojili i živeli Alana Forda“

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje knjige “Cvjećarnica u Kući cveća – kako smo usvojili i živeli Alana Forda”, autora, marketinškog stručnjaka i novinara Lazara Džamića.

                              (Grunf: “Bolje izdati knjigu nego prijatelja.”)

Postoji li danas netko, ovdje na našim prostorima, a da za Alana Forda nije čuo? Ovaj legendarni strip, uz koji su odrastale generacije ljudi na prostorima bivše države, ove godine slavi svoj 50-ti rođendan. Svojedobno je, što je zanimljivo, bio popularniji u Jugoslaviji, nego bilo gdje u svijetu, pa i u svojoj matičnoj zemlji Italiji.

Broj Jedan, Debeli Šef, Bob Rock, Jeremija, Sir Oliver i Alan… Vjerojatno ste i sami, čim ovo i dalje čitate, potpuni zaljubljenici u grupu TNT.  I baš zato vas pozivamo da nam se pridružite u subotu, 27. travnja u 19 sati, u Gradskoj knjižnici Poreč (Trg Marafor 3), jer to je večer baš za vas, ljubitelje stripa, a posebno Alana Forda.

Vjerujemo da ste, kroz zanimljivo i duhovito predstavljanje ove izuzetne knjige, spremni otputovati u dane kada smo hrlili na kioske po novi broj Alana Forda. A  sve o stripu, njegovoj kultnoj važnosti, o fenomenu jedne kulture i simbolu jednoga vremena, reći će nam naš dragi gost, Lazar Džamić.

Ovogodišnju BOOKtigu, koju smo otvorili baš u Noći knjige i čija tema su bili strip junaci, zatvorit ćemo upravo sa simpatičnim tajnim agentima iz TNT-a i svi ste dobrodošli!

“ULAZ SLOBODAN, IZLAZ SE NAPLAĆUJE!”

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content