Vera među knjigama

Slikovnice o knjigama, knjižnicama i djeci koja su zaljubljena u čitanje uvijek su nam dobrodošle. Baš zato nas veseli slikovnica „Vera među knjigama“, zagrebačke knjižničarke Davorke Premec, koju ćemo predstaviti na ovogodišnjoj BOOKtigi, sajmu pročitanih knjiga. Idealna je to prilika da zajedno progovorimo o važnosti čitanja i o bogatstvu koje nam donosi svaki novi dolazak u knjižnicu.

Knjižnice su mjesta na kojima ne možeš dobiti raketni sendvič ili keksić, ali možeš pronaći knjige o svemirskim letovima, možeš zalutati u svoj svijet mašte, a knjižničar/ka zasigurno će ti omogućiti kartu za najbolju zabavu na svijetu u Dvorcu budućnosti s kraljicom Veronikom, sa Snjeguljicom, s Malom vilom ili s Petrom Panom…

Na BOOKtigi, u petak, 26. travnja 2019. godine u 10 sati, slikovnicu „Vera među knjigama“ predstavit će nam njezina autorica, Davorka Premec.
Zajedno s djevojčicom Verom zavući ćemo se među knjige i sanjati.

Dođite! Veselimo vam se!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content