Zoran Predin u Gradskoj knjižnici Poreč

Što od momka načini muškarca, o razlici između političara i lopova, o vratima koja ne možeš nikada otvoriti, o osmom smrtnom grijehu, o letećim grudnjacima, o još mnogočemu, glavom kroz zid govorit će nam naš ovogodišnji gost na BOOKtigi, neostvareni košarkaš, kantautor, pjesnik i pisac, čovjek koji je s grupom Lačni Franz ispisao najljepše stranice slovenske glazbe, brišući sve granice i spajajući svjetove.

Zoran Predin bit će gost Gradske knjižnice Poreč u četvrtak, 25. travnja u 19 sati i predstavit će nam svoju knjigu „Glavom kroz zid“. U tridesetak kratkih priča, uz puno humora i sjete, umiješao je Predin crtice o burnoj mladosti i surovoj političkoj sadašnjosti, o ljepotama i vrijednostima njegovih obiteljskih trenutaka, o karijeri, o glazbi i strahu od zubara…

Pridružite nam se na ovogodišnjoj BOOKtigi i upoznajte Zorana Predina, nepopravljivog romantičara, neizliječenog nostalgičara i strastvenog kritičara.

Književni susret moderirat će dr. sc. Ivona Orlić.

Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content