Kad bi komarci bili vegetarijanci!

Draga djeco, napokon nam je stiglo ljeto, a s njime i naše radionice iz ciklusa „Prije mora do Marafora“! Ali, ljetu se vesele i komarci! I zamislite: na našu je prvu radionicu u goste odlučio doći jedan komarac vegetarijanac. Već danima zuji u odjelu za djecu i s nestrpljenjem vas očekuje! Želi vam ispričati priču o radostima i avanturama iz njegovoga života, o iskrenom prijateljstvu, o snazi koja je potrebna za preletjeti granice, prepreke i strahove.
Komarci nam nisu omiljeni, štrcamo ih i mlatimo, ali vjerujte nam, ovaj komarac vegetarijanac svojim će nas veselim zujanjem uvesti u dugo i toplo kreativno ljeto u našoj knjižnici na Maraforu.

Vidimo se u petak, 28. lipnja 2019. godine u 11 sati.
Molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 434-196, najkasnije do petka u 9 sati.

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na službenoj internetskoj i Facebook stranici Gradske knjižnice Poreč kao organizatora, i/ili trećih strana kao organizatora. Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani, molimo vas da nas obavijestite.
Gradska knjižnica Poreč

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content