O čoviku i tovaru “Prije mora do Marafora”

Draga djeco,
svi volimo provoditi vrijeme sa svojim bakama i djedovima, uživati u njihovoj ljubavi i pažnji…
Mnogi od vas ljeta provode u njihovom društvu. Na novoj radionici iz ciklusa „Prije mora do Marafora“, poslušat ćemo priču O čoviku i tovaru u kojoj jedan gradski frajer Vito, uvijek željan avanture, dječak koji ne može zamisliti život bez mobitela, televizije i računala, preživljava ljetni život na didovom otoku, s njim i s jednim tovarom
Kako je Vito preživio ljetne praznike i što je naučio od jednog običnog tovara, saznajmo zajedno ovoga petka, 12. srpnja 2019. godine u 11 sati na edukativno-kreativnom druženju u našoj knjižnici.

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do petka u 9 sati na broj telefona 434-196.

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na službenoj internetskoj i Facebook stranici Gradske knjižnice Poreč kao organizatora, i/ili trećih strana kao organizatora. Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani, molimo vas da nas obavijestite.
Gradska knjižnica Poreč

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content