S Mrljekom i Prljekom do čistih zubića!

Draga djeco!

Jeste li čuli za Mrljeka i Prljeka, dvije zloćkaste bakterije koje vole sve što je mrljavo, prljavo, bljakavo i fujkasto? Najdraže im je piti sluzavi kakao bljakao. Ali da bi ga smućkali trebali su im najbljakaviji sastojci i jedna rupa. Odmah su se dosjetili gdje će to pronaći – u ustima dječaka Lovre! On baš nikako nije volio prati svoje zubiće. Brzo su pronašli i rupicu u zubu u kojoj su skuhali pravu pravcatu nevolju. Kakvu? Saznajte na našoj novoj edukativno-kreativnoj radionici iz ciklusa „Prije mora do Marafora“ koja će se održati ovoga petka, 9. kolovoza 2019. godine u 11 sati.

Čekamo vas sa šaljivom, urnebesno zabavnom, ali i poučnom pričom o pokvarenom zubu! Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do petka u 9 sati.
Veselimo se vašem dolasku!

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na službenoj internetskoj i Facebook stranici Gradske knjižnice Poreč kao organizatora, i/ili trećih strana kao organizatora. Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani, molimo vas da nas obavijestite.
Gradska knjižnica Poreč
 

 

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content