Gradska knjižnica Poreč obilježava Mjesec poduzetništva

Listopad je u Poreču, već drugu godinu zaredom, u znaku poduzetništva. Naime, Grad Poreč-Parenzo organizira manifestaciju Mjesec poduzetništva kroz koju želi pomoći postojećim poduzetnicima, ali i onima koji to tek planiraju postati. Gradska knjižnica Poreč priključuje se programu Mjeseca poduzetništva u Poreču, a kroz interaktivno druženje s djecom pokazat ćemo kako stečena znanja i mogućnosti koristiti da svoje ideje provedemo u djela. Ovom će se radionicom najaviti i predstavljanje prve slikovnice jugoistočne Europe „Ja sam mali poduzetnik!“ koje će se održati u Maloj vijećnici Grada Poreča – Parenzo, u ponedjeljak, 21. listopada u 13 sati, a predstavit će je u ime tima Ženskog poduzetničkog centra: poduzetnica Nikolina Ćorković, ilustratorica slikovnice, poduzetnica Roberta Krajnović, dizajnerica slikovnice, poduzetnica Marijeta Matijaš, lektorica slikovnice te profesor poduzetništva Branko Pavlović, stručni suradnik, uz autoricu slikovnice, poduzetnicu Sanelu Dropulić. Slikovnica je namijenjena djeci predškolskog i školskog uzrasta koja žele učiti o poduzetništvu te promišljati na poduzetnički način, ali i njihovim roditeljima. Grad Poreč-Parenzo omogućio je da svi učenici prvih i drugih razreda porečkih osnovnih škola dobiju svoj primjerak kako bi naši najmlađi upoznali svu ljepotu rada kroz kreiranje vlastitih projekata od ideje do realizacije.

Prve poduzetničke korake, kroz interaktivnu radionicu, zajedno ćemo učiniti u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč u ponedjeljak, 21. listopada 2019. godine u 10 sati.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content