Jasen Boko u Poreču – multimedijalno predavanje i predstavljanje knjige “Latinskom Amerikom uzvodno: za Che Guevarom od Patagonije do Kube”

FOTO: Profil Knjiga

Nakon hvaljenih i uspješnih putopisa Na putu svileTragovima Odiseja Za Aleksandrom Velikim u srce Azije, Jasen Boko, splitski pisac i dramaturg, kazališni kritičar, novinar, komentator i urednik, Fullbrightov stipendist, uputio se u jesen 2017. na uzbudljivo četveromjesečno putovanje po zemljama Latinske Amerike, otkrivajući stvarnu i živu sliku ovoga kontinenta s najvećim socijalnim razlikama.

Porečki Mjesec hrvatske knjige začinit će nam multimedijalnom prezentacijom, putem koje će nam predstaviti svoju najnoviju briljantnu knjigu putopisa Latinskom Amerikom uzvodno: Za Che Guevarom od Patagonije do Kube, objavljenu u svibnju, u izdanju Profila.

Poput nomada, proputovao je 50.000 kilometara slijedeći tragove revolucionara i pop ikone Che Guevare, osjećajući sudbine ljudi koje je na svom putu sreo i upoznajući izuzetnu ljepotu prirode i spomeničke baštine, kao i bogatstvo gastronomske ponude. Uz snažan intelektualni i kritički pečat, Boko će zasigurno oduševiti svakoga radoznalog namjernika, a mi vas pozivamo da nam se pridružite u ponedjeljak, 28. listopada 2019. godine u 19 sati u Gradskoj knjižnici Poreč (Trg Marafor 3) kako bismo i mi krenuli Che Guevareovim stopama.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content