Bajkaonica u GKP: “Za minutu, mama!”

Draga djeco,
znate li što je minuta? Koliko ona ima sekundi? Koliko ste puta danas rekli: „Evo, za minutu!“? Odgađate li i vi svoje zadatke i obveze? Lude li vaši ukućani i prijatelji zbog toga? Mislite da se možete promijeniti?
Pozivamo vas da nam se pridružite ovoga petka na radionici iz ciklusa „Petkom u pet“. U goste nam stiže Društvo naša djeca Poreč, a njihova će nam volonterka Dubravka Stevanović kroz Bajkaonicu ispričati priču o dinosauru Dini, koji uvijek sve odgađa i uvijek kasni, te ukazati kako nije lijepo puštati druge da nas čekaju, a ni da minuta nije toliko duga koliko često mi to mislimo.
Radionica će se održati 29. studenog u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade, a svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196, najkasnije do petka u 10 sati.
Veselimo se vašem dolasku!

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na službenoj internetskoj i Facebook stranici Gradske knjižnice Poreč kao organizatora, i/ili trećih strana kao organizatora. Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani, molimo vas da nas obavijestite.
Gradska knjižnica Poreč

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content