Dam-daš: “Od starih novina do istarske jajaste košarice”

„Od starih novina do istarske jajaste košarice“ nova je radionica u nizu u hvalevrijednom volonterskom projektu Gradske knjižnice Poreč „Dam-daš“.
Na prvi spomen košarice od novinskih papira može vam se učiniti da se radi o krhkom predmetu, ali da tomu nije tako pokazat će vam volonterka, voditeljica radionice Aliče Pištan.
Uz njezinu stručnu pomoć polaznici će naučiti izraditi ekološki prihvatljiv uporabni predmet, jedinstvenu, čvrstu, izdržljivu i atraktivnu košaricu.
Radionica će se održati u tri susreta, a prvi započinje u srijedu 22. siječnja 2020. godine u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4).
Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do srijede u 10 sati.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content