“Dam-daš: volonteri u akciji – Decoupage”

Decoupage je izuzetno zanimljiva tehnika oslikavanja salvetama kojom možete ukrasiti i osvježiti uporabne ili ukrasne predmete koje imate kod kuće. Naša volonterka Jagoda Jovović vodit će vas kroz ovu naizgled kompliciranu, a zapravo vrlo jednostavnu tehniku, a rezultati koje ćete dobiti sigurno će vas impresionirati.

Prijavite se na novu radionicu iz projekta „Dam-daš: volonteri u akciji – Decoupage“ koja će se održati u utorak, 11. veljače 2020. godine u Odjelu za djecu i mlade, od 16.30 do 19 sati. Ako znate rezati i lijepiti, savladali ste već pola tehnike, a drugo ćete naučiti u dobrom društvu! Pronađite jedan predmet kojeg biste rado ukrasili decoupage tehnikom.

Radionica je besplatna, ali zbog ograničenog broja polaznika i pripreme materijala, svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do ponedjeljka, 10. veljače u 12 sati.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content