Poziv na upis u prvu besplatnu radionicu iz projekta “Dam-daš: volonteri u akciji”

Nakon provedenog natječaja, u kojem su naši sugrađani ponudili svoja znanja i vještine, Gradska knjižnica Poreč otvara 11. sezonu projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“.

„Ispleti šal i kapu“ prva je radionica u nizu koja, pod vodstvom Melite Horvat, počinje u utorak, 14. siječnja 2020. godine u 16.30 sati. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do utorka u 10 sati.

Neka projekt „Dam-daš: volonteri u akciji“ bude vaš odabir za edukaciju, druženje i kreativno provođenje slobodnog vremena. U novoj sezoni razgovarat ćemo na njemačkom, reciklirati, naučiti kako komunicirati s medijima, izgradit ćemo svoje samopouzdanje i osloboditi vlastitu kreativnost. Naši volonteri nanovo kreću u akciju, a mi im zahvaljujemo što su se odazvali našem pozivu i svima želimo puno uspjeha i zadovoljstva u radu! O novim radionicama i terminima redovito ćemo vas obavještavati, pratite nas i pridružite se volonterskoj mreži Gradske knjižnice Poreč.

A za početak, ispletimo zajedno šal i kapu s Melitom Horvat. Duga je još zima pred nama!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content