Dam-daš: volonteri u akciji – amatersko slikanje s Jagodom Jovović

Gradska knjižnica Poreč objavljuje poziv na novu kreativnu radionicu slikanja iz ovogodišnjeg projekta Dam-daš: volonteri u akciji, koju će voditi volonterka Jagoda Jovović.

Ovaj kratki tečaj prilika je da kvalitetno i kreativno ispunite svoje slobodno vrijeme, a uz stručno vodstvo naučite kako jednostavno i učinkovito raditi s akrilom te kako pronaći vlastiti slikarski izraz i prenijeti ga na platno.

Radionica će se održati kroz tri susreta po dva i pol sata, a započinje u četvrtak, 13. veljače u 16.30 sati u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč.

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do četvrtka u 12 sati.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content