Dam-daš: volonteri u akciji – radionica medijske pismenosti

Imate važnu vijest ili priopćenje, želite javnosti oglasiti važno događanje, skup, radionice ili novosti iz vaše organizacije? Oglasili biste se putem medija, a ne znate kako priopćenje oblikovati i kako formom zadovoljiti vrstu medija?

U okviru projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“ imamo novu radionicu upravo za vas – „Medijska pismenost“, koju će voditi volonterka Sniježana Matejčić. Način na koji pišete, kako priopćenja oblikujete, kada ih i kome šaljete, može vam uvelike pomoći da vaša poruka dođe do što većeg broja korisnika. Pridružite nam se i naučite kako poruku učiniti jasnom i kratkom, a istovremeno  zanimljivom, kako odabrati dobar naslov i sadržati čitateljevu pažnju.

Radionica će se održati kroz dva susreta, a prvi započinje u 17 sati u srijedu, 19. veljače 2020. godine na prvom katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč.

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do utorka u 12 sati na broj telefona 052/434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content