Petkom u pet – Mala Mara i veliko stablo

Draga djeco!
Imamo puno posla na novoj radionici „Petkom u pet“. Pričat ćemo o važnoj temi, a šaptat ćemo da nas odrasli ne čuju, zapravo, i bolje je i da oni čuju… Da, pričat ćemo baš o njima, o roditeljima, odraslima, svima onima koji nam često zabranjuju nešto što jako želimo… A što onda kada napravimo upravo ono što su nam zabranili?

Pričat ćemo o odgovornosti, o curicama i dječacima… Družit ćemo se s jednom djevojčicom Marom koja još nije naučila zviždati, nije znala šaptati i nije mogla dugo stajati na jednoj nozi. Ili mirno stajati uopće. Ali imala je poseban talent… Izvrsno se penjala na stabla! Samo se na jedno stablo nikako nije smjela penjati. Na veliko stablo na livadi.

Dođite u petak, 21. veljače 2020. godine u 17 sati u našu malu knjižnicu. S malom Marom i velikim stablom dotaknut ćemo se i svojih malih i velikih tajni i nestašluka.
Zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196.

Vidimo se!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content