Dam-daš: volonteri u akciji – radionica “Astologija i odnosi” – ODGOĐENO

Događaj je odgođen zbog novih mjera zdravstvene zaštite u Istarskoj županiji.

 

„Astrologija i odnosi” nova je radionica u ovogodišnjem ciklusu Dam-daš: volonteri u akciji koju će voditi Nataša Panić, certificirani astrolog profesionalac (ISAR CAP) i konstelator terapeutske tehnike obiteljskih konstelacija.

Na radionici voditeljica će se fokusirati na objašnjenje što je zapravo odnos i kako ga astrologija vidi, kako se slažemo s drugim horoskopskim znacima, kako pomiriti različitosti i nerazumijevanje s drugim ljudima te kako nam u svakodnevnom životu može pomoći astrologija i poznavanje vlastite natalne karte.

Radionica će se održati u četvrtak, 12. ožujka 2020. godine u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti najkasnije do četvrtka u 12 sati na broj telefona 434-196.

 

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content