Dam-daš: volonteri u akciji – radionica “Life and business coaching”

Zanima Vas Life and business coaching? Otvoreni ste za nova učenja? Želite napredovati i ostvariti svoje ciljeve? Zanima Vas kako lakše i brže doći do željenih rješenja ili rezultata?

Pozivamo Vas na novu radionicu iz projekta “Dam-daš: volonteri u akciji” Life and business coaching“, koju će voditi volonteri Sanjica Sara Radetić i Aldo Raphael Šimonović, life and business coaches. Radionica je namijenjena svima koji su zainteresirani za nova učenja i osobni razvoj.

Radionica će se održati u utorak, 10. ožujka 2020. godine od 17 do 18,30 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4), a zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do utorka do 12 sati.

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content