Od ponedjeljka 27. travnja ponovno po knjigu u Gradsku knjižnicu Poreč

Gradska knjižnica Poreč ponovno otvara svoja vrata od ponedjeljka, 27. travnja 2020. godine, uz stroge mjere kojih ćemo se pridržavati dok okolnosti ne budu još bolje i sigurnije, kako za vas korisnike, tako i za djelatnice. Knjižnica će biti otvorena od ponedjeljka do petka, od 9 do 13 sati. Napominjemo kako naše čitaonice i dalje ostaju zatvorene, a slobodan pristup građi privremeno nije moguć.

Kako bismo izbjegli okupljanja ispred knjižnice, za vraćanje i posudbu knjiga, DVD-a i CD-a molimo vas da se pridržavate sljedećih naputaka koji će uvelike pridonijeti smanjivanju gužvi i čekanja:

  • preporučamo da željene naslove posudite uz prethodnu najavu mailom gradska@knjiznicaporec.hr ili telefonom 052-434-196 i 091-434-1961;
  • preporučamo da prelistate naš online katalog kako biste imali uvid o raspoloživosti pojedinog naslova pa upit i naručivanje možete obaviti putem modula “provjere statusa”, a naručena građa pripremit će se u vrećici i čekati članove u knjižnici;
  • povrat knjiga bit će omogućen uz najstrože mjere opreza. Vraćene knjige neće biti odmah razdužene s članskog broja, a tako niti dostupne za posudbu. Na posebnom mjestu za odlaganje vraćene knjige odradit će svoju 72-satnu karantenu.

Svi rokovi posudbe građe bit će produženi, znači zakasnina se neće naplaćivati sve dok knjižnica ne krene sa svojim uobičajenim redovnim poslovanjem.  Godišnje članarine koje su bile aktivne na dan 11. ožujka 2020. godine bit će produžene za 60 dana kako bismo svim članovima nadoknadili izgubljeno vrijeme. Obnovu članstva bit će moguće izvršiti prilikom preuzimanja knjiga ili online uplatom. Sva potrebna uputstva za online upis dostupna su na www.knjiznicaporec.hr.

O novoj relaksacijskoj mjeri u našoj knjižnici bit ćete na vrijeme obaviješteni!

Zahvaljujemo unaprijed na razumijevanju i pozivamo vas da učinimo zajedno što je u našoj moći da ovo vrijeme opreza, a iznad svega odgovornosti, učinimo podnošljivijim i lakšim.

I mi, kao i vi, jedva čekamo naše susrete u knjižnici!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content