Radno vrijeme i pravila korištenja knjižnice od 11. svibnja 2020. godine

Od ponedjeljka, 11. svibnja 2020. godine, Gradska knjižnica Poreč ima novo radno vrijeme uz ograničavanje usluga u prostorima matičnog odjela te Odjela za djecu i mlade:

RADNO VRIJEME MATIČNOG ODJELA (Trg Marafor 3):
ponedjeljak i petak: 13:00 –19:00 h
utorak, srijeda i četvrtak: 8:00 – 14:00 h

RADNO VRIJEME ODJELA ZA DJECU I MLADE (Trg Marafor 4):
ponedjeljak i petak :13:00 – 19:00 h
utorak, srijeda i četvrtak: 8:00 – 12:00 h

Dolazak u knjižnicu do trenutka potpune normalizacije tražit će određene prilagodbe.

Posudba knjiga i druge građe bit će omogućena uz minimalno zadržavanje u knjižnici. U oba odjela moguće su isključivo usluge posudbe i vraćanja građe, a sve druge usluge knjižnice; čitaonički prostori, studijska učionica i igraonica neće se moći koristiti, a programi i radionice neće se održavati. Podsjećamo da se knjige mogu vratiti bez zakasnine do 1. lipnja 2020. godine.

Kako bismo smanjili gužve i ubrzali rad s korisnicima, preporučamo da putem e – maila prethodno naručite željene knjige ili da pri dolasku u knjižnicu pripremite popis željenih naslova. Za usluge pretraživanja i rezerviranja, korisnicima je dostupan naš online katalog.

Knjige koje se vraćaju i dalje će se odlagati u kutije na ulazu u knjižnicu.

I u knjižnici moramo paziti na smjernice za ponašanje u zatvorenim prostorima. Molimo korisnike da pri ulasku u knjižnicu dezinficiraju ruke. Broj korisnika koji istovremeno mogu boraviti u knjižnici ograničen je, a uz održavanje potrebnog razmaka, kako u prostorima knjižnice, tako i ispred, molimo vas i za strpljenje, imajući na umu da se uz sve ove mjere međusobno čuvamo.

Hvala vam na razumijevanju i dosadašnjoj suradnji!
I, ma koliko nam sve ovo bilo nestvarno, čudno i naporno, iza maski čeka vas osmijeh vaših knjižničarki.
Veselimo se vašem dolasku!

Vaša Gradska knjižnica Poreč

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content