Novi termini tradicionalnih programa i manifestacija

Proljeće i rano ljeto uvijek su u Gradskoj knjižnici Poreč rezervirani za iznimno važna događanja kojima se neizmjerno vesele svi korisnici, ljubitelji pisane riječi, brojni sudionici i posjetitelji. Poštujući mnoge preporuke za zdravlje koje su do sada donesene i koje su još uvijek na snazi, za Međunarodni festival pročitanih knjiga – BOOKtigu i XXVII. Susret čakavskih pjesnika Verši na šterni, definirani su novi termini, a oni su samo uvod u bogatu kulturnu jesen u organizaciji porečke knjižnice.

XXVII. Verši na šterni, susret čakavskih pjesnika i predstavljanje istoimene zbirke, održat će se u subotu 12. rujna 2020. godine, kada će pedesetdevetero pjesnika i pjesnikinja, čije su pjesme odabrane na ovogodišnjem natječaju, biti pozvano da na Batistelinoj šterni kazuju svoje stihove.

13.BOOKtiga i sajam pročitanih knjiga BOOKtižin, ove će se jeseni održati od 1. do 4. listopada u parku Matije Gupca. Na dan otvorenja Festivala, u četvrtak 1. listopada 2020. godine, upriličit će se svečana dodjela Nagrade BOOKtiga ovogodišnjem dobitniku za najčitaniji roman u Istarskoj županiji, laureatu Kristianu Novaku i njegovom Ciganinu. Na ovogodišnjem BOOKtižinu očekuje vas više od 5.000 knjiga koje ćete moći kupiti po simboličnoj cijeni, uz pregršt dobrih knjiga u ponudi gostujućih antikvarijata.

Verši pa BOOKtiga, pa Mjesec hrvatske knjige i promocija zbirke PoZiCa, uz dodjelu nagrada i pohvala učenicima na natječaju Laurus nobilis, radionice, književne večeri, predavanja i putopisna druženja, dovoljni su razlozi da pratite Gradsku knjižnicu Poreč i budete dio svih kulturnih događanja koji će vas zasigurno obogatiti. Sve novosti možete pratiti na web stranici Gradske knjižnice Poreč, gdje se možete i upisati u newsletter putem poveznice, te na FB stranici porečke knjižnice.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content