Poziv na radionicu za djecu iz ciklusa “Petkom u pet”: Sram te bilo!

Draga djeco!

Ja sam jedna Majmunica. Ispričat ću vam nešto što mi se nedavno dogodilo u šumskom kinu. Nisam se ponašala onako kako se na takvom mjestu treba ponašati i mama me je pred svima ukorila. Osjetila sam neugodu i preplavio me osjećaj posramljenosti. To mamino „Sram te bilo!“ potaknulo me je da dobro razmislim o svom ponašanju. Posramljenost je nešto što smo svi zasigurno puno puta doživjeli, ne samo mi maleni, već i odrasli.

Pozivam vas da mi se pridružite ovoga petka, 19. lipnja 2020. godine u 17 sati na radionici iz ciklusa „Petkom u pet“, na prvom katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč. Čitat ćemo i družiti se u kreativnom kutku. Sve ću vam ispričati.

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti najkasnije do petka u 10 sati na broj telefona 434-196.

Vidimo se!

Vaša prijateljica Majmunica.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content