XXV. književni susret Badavca

U nedjelju 30. kolovoza 2020. godine, s početkom u 17 sati, na izvoru žive vode Badavca kraj Rapavela održat će se jubilarni 25. KNJIŽEVNI SUSRET BADAVCA 2020. pod geslom “SVI SU IZVORI U TEBI”.

Badavca, izvor žive vode na području općine Višnjan gdje graniči s južnim područjem općine Karojba, spominje se u Istarskom razvodu, a za njega se vežu mnoge usmene predaje i znamenja. Ovaj pitoreskni kraj nanovo će, po dvadeset i peti put, okupiti pjesnike, prozaiste i sve ljubitelje lijepe riječi.

Književnici sudionici koji će ove godine svoje radove predstaviti su: Božidar Prosenjak, Avelina Damijanjević Draguzet, Vjekoslava Jurdana, Tomislav Milohanić – Slavić, Tomislav Marijan Bilosnić, Nada Galant, Mile Pešorda, Vesna Petrić Terzić, Rudolf Ujčić i Đuro Vidmarović.

Druženje će biti obogaćeno nastupima glazbenika Davora Terzića, svirača Kumpanije Kosirići Tinjan te glazbenim performansom Aveline i Drage Draguzeta, koji će također čitati dijelove Istarskog razvoda.

Pokrovitelji književnog susreta Badavca su općine Karojba, Višnjan i Tinjan, organizator DHK – Istarski ogranak, a suorganizatori Udruga “Valigaštar” i Gradska knjižnica Poreč.

Dobrodošli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content