BLAGDANSKA ČAROLIJA U UREDU DJEDA MRAZA

Blagdanska čarolija polako ispunjava naš grad. I u ovim neizvjesnim vremenima zajedno se možemo potruditi da nam radost i ljepotu blagdana nitko ne ukrade. Djed Mraz je nanovo odabrao porečku knjižnicu za svoj Ured, koji je ove godine posebno uređen i okićen kako bi najmlađim stanovnicima i njihovim roditeljima približio čaroliju blagdanskog ozračja. A za tu čaroliju pobrinule su se naše kreativne i vrijedne sugrađanke Majda Jurišević i Vesna Janko Finderle, dizajnerica interijera iz studija Home&Co, koje su se pune entuzijazma i veselja rado odazvale pozivu Gradske knjižnice Poreč da ovaj kutak grada, koji je omiljeno obiteljsko odredište, učine bajkovitim,i u tome su uspjele! Stoga vjerujemo da će ovogodišnji Ured Djeda Mraza oduševiti i male i velike.

Poštujući sve epidemiološke mjere i imajući uvijek na umu da je zdravlje na prvome mjestu, pozivamo vas da navratite do Ureda i napišete pismo Djedu Mrazu. Pismo možete napisati i kod kuće te ga donijeti i ubaciti u Djedov poštanski sandučić. Napominjemo da Djed voli šarena i vesela pisma, a iznimno se veseli vašim crtežima i toplim riječima. U pismu svakako treba čitko napisati svoje ime i adresu kako bi Djed Mraz mogao pronaći vašu adresu bez previše lutanja.

Ured će biti otvoren od 11. prosinca, ponedjeljkom i petkom od 12 do 19 sati te utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati, sve do 31. prosinca 2020. godine.

Ima li boljega načina za dozivanje blagdanskog duha od šetnje našim predivno osvijetljenim gradom i ulaska u čarobni svijet naše knjižnice gdje možete dotaknuti čaroliju blagdanske raskoši, posuditi mnoštvo zanimljivih slikovnica i toplih priča i ispunjeni se vratiti u svoje domove?

Vjerujemo da i vaša topla priča može započeti baš tu, na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč na adresi Trg Marafor 4.

 

Foto: Vesna Janko Finderle

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content