Gradska knjižnica Poreč obilježava “Noć knjige”

I ove ćemo godine obilježiti Svjetski dan knjige i autorskih prava, koji se širom zemlje obilježava kroz program „Noć knjige“. U Godini čitanja, virtualno ćemo se družiti u petak, 23. travnja 2021. godine. Stoga vas, u ovim neobičnim epidemiološkim uvjetima, pozivamo na susret sa slovenskom književnicom Bronjom Žakelj koja će nam predstaviti svoju knjigu “Bijelo se pere na 90”.

Bronja Žakelj slovenska je književnica rođena 1969. godine. Njezin debitantski roman „Bijelo se pere na 90“ pojavio se 2018. godine, a 2019. je za njega osvojila Nagradu Kresnik.

Virtualni susret održat će se u organizaciji Gradske knjižnice Poreč i Naklade Ljevak, a  moderirat će ga prevoditeljica Anita Peti-Stantić.

Virtualno predstavljanje počinje u 18 sati, a bit će ga moguće pratiti putem platforme Zoom Meeting na sljedećoj poveznici:

https://zoom.us/j/96518828842?pwd=d2JKYTV5ZjEzL1lUdTExKzVaZEFQdz09

Besplatnu Zoom aplikaciju možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

https://hr.wizcase.com/download/zoom/

Dobro nam došli u virtualni kutak porečke Noći knjige!

***************************************

Evo kako je to izgledalo. Hvala svim sudionicima!!!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content