Nagrađeni roman “Pedeset cigareta za Elenu” u Poreču

Pedeset cigareta za Elenu, roman Marine Vujčić, najčitanija je knjigu u narodnim knjižnicama Istarske županije u protekloj godini i na BOOKtigi će joj biti dodijeljena nagrada – iščitani roman s ispisanim dojmovima korisnika istarskih knjižnica.

Roman je u veljači krenuo na put do svojih čitatelja. Nakon Umaga, Buja, Novigrada, Buzeta, Pazina, Labina, Pule i Rovinja, Poreč je deveta stanica i posljednja postaja Eleninog putovanja po Istri. Korisnici Gradske knjižnice Poreč, kao i svi oni koji to nisu stigli učiniti u svojim gradovima, svoje dojmove u knjigu mogu upisati od 15. do 22. travnja 2021. godine, u matičnom odjelu, u radno vrijeme knjižnice.

Dođite i svoj utisak ostavite među koricama ove knjige. Ostavite svoj trag u životu autorice i njezinog romana. Najljepši je to dar koji pisac može poželjeti.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content