“Svaki tjedan gost jedan” u Domu za starije i nemoćne Poreč

Kroz ciklus književnih druženja „Svaki tjedan gost jedan!“ iz projekta „Sretne priče“ Gradske knjižnice Poreč, za korisnike Doma za starije i nemoćne Poreč bit će tijekom ljetnih mjeseci organizirana popodnevna druženja s književnicima i pjesnicima. Uz bogat program i različite poetsko-glazbene poslastice i naši najstariji sugrađani uživat će u ljetu uz knjigu i čitanje. Sretne priče, lijepe stihove, humoristične doskočice i štorijice iz naroda na njihovu ljetnu terasu donijet će im brojna imena književne scene.

Kako je 2021. godina proglašena Godinom čitanja i ovom ćemo ljetnom pričom ukazati na moć i ljekovitost čitanja koje nam nude mogućnost za uspješnije razumijevanje međuljudskih odnosa i komunikacije. Čitanjem starijima i nemoćnima čuvamo vrijednosti kojima i sebe i zajednicu obogaćujemo, a usvajanjem i razvijanjem čitateljskih navika kroz različite programe i projekte doprinosimo razvoju društva u cjelini.

U srijedu, 30. lipnja u 16.30 sati porečki Dom ispunit će glazba i poezija Aveline Damijanjević Draguzet uz pratnju Drage Draguzeta.

Program je financijski potpomognut od strane Ministarstva kulture i medija RH.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content