Započinje ljetni ciklus radionica “Prije mora do Marafora” u Gradskoj knjižnici Poreč

Draga djeco,

krećemo u nove ljetne avanture! Priče će nas odvesti u morska prostranstva, a ribice, rakovi, morski psi i školjke odvući će nas na nepoznate obale.

Putujemo u lijepu kuću ispod mora u kojoj živi morski rak Miho Račić sa svojom obitelji. Mihina obitelj zbog dolaska oseke svako malo mora se sklanjati u svoju kuću za spašavanje. Zato uvijek, čak i u snu, svi moraju biti pripravni na bijeg od kuće. Mihi Račiću idu na živce te stalne trke iz jedne kuće u drugu, pa odluči stvar preuzeti u svoje ruke. Nije znao da će zbog toga nastati strašna panika u kući pod morem…
Što se dogodilo s Mihinom obitelji saznajmo zajedno na prvoj radionici iz ciklusa „Prije mora do Marafora“, koja će održati u petak, 9. srpnja 2021. godine s početkom u 11 sati.

Svoj dolazak potrebno je najaviti do četvrtka u 14 sati na broj telefona 434-196.

Veselimo se ljetu uz nove priče!
Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content