26. književni susret Badavca pod geslom “Ruke srca suncu”

U nedjelju 29. kolovoza 2021. godine, s početkom u 17 sati, na izvoru žive vode Badavca kraj Rapavela održat će se 26. KNJIŽEVNI SUSRET BADAVCA 2021. pod geslom “Ruke srca suncu”.

Ovaj pitoreskni kraj, za koji se vežu mnoge usmene predaje i znamenja, nanovo će, po dvadeset i šesti put, okupiti pjesnike, prozaiste i sve ljubitelje lijepe riječi.

Književnici sudionici koji će ove godine svoje radove predstaviti su: Avelina Damijanjević Draguzet, Nada Galant, Vjekoslava Jurdana, Zlatko Krilić, Tomislav Milohanić – Slavić, Daniel Načinović i Diana Rosandić Živković.

Druženje će biti obogaćeno nastupom kantautorice Elis Lovrić, učenice Naje Jugovac, ovogodišnje dobinice porečke Nagrade Laurus nobilis te sudjelovanjem svestranog Drage Draguzeta, koji će čitati dijelove Istarskog razvoda.

Pokrovitelji književnog susreta Badavca su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske te općine Karojba, Višnjan i Tinjan, organizator je Društvo hrvatskih književnika – Istarski ogranak, a suorganizator Gradska knjižnica Poreč.

Dobrodošli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content