Prije mora do Marafora – nova radionica o hrabrosti za male i velike

Draga djeco,
sigurno se većina vas može zamisliti u situaciji kako se veselo i bezbrižno spušta niz tobogan, a vaši roditelji, bake ili djedovi stoje sa strane i u panici viču: ”Pazi, past ćeš!” ili ”Daj mi ruku, ne možeš sam”. Oni to naravno čine iz brige za vas. A da ne govorimo o penjanju na stabla, skokovima u more, pomaganju u kuhinji, trčanju i jurnjavi po parkovima…

Pozivamo vas na novu radionicu iz ciklusa „Prije mora do Marafora“ koja će se održati u petak, 13. kolovoza u 11 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč.
Nasmijat ćemo se, razmišljati i još jednom se podsjetiti kako bi i odrasli puno toga mogli naučiti od djece, na primjer, kako biti hrabriji…

Svoj dolazak potrebno je najaviti do četvrtka u 14 sati na broj telefona 434-196 ili na e-mail: gradska@knjiznicaporec.hr.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content